Aksaray Üniversitesi
Turizm Fakültesi
2020-2021 Turizm Fakültesi Online Ara Sınav Programı

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları 10 Nisan- 30 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders veren öğretim üyelerinin tercihi ile ara sınavlar ödev, proje veya Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) Sınav Uygulaması ile de yapılabilir. Ara sınav uygulama yöntemi ilgili dersin öğretim elemanı tarafından belirlenecek, çevrimiçi sınav, ödev, vb. uygulamalarla yapılabilecektir.  Çevrimiçi sınavların süresi 30 dakikadır.

Ara sınavlarda Uzaktan Eğitim Sistemi (ASUZEM) Sınav Uygulaması kullanılarak yapılacak olan Çevrimiçi sınav programı aşağıda verilmiştir. Ödev-proje şeklinde yapılacak sınavların son teslim tarih ve saatleri ilgili dersi veren öğretim üyeleri tarafından belirlenecektir.

NOT: Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri olup, Turizm Rehberliği Bölümünden ders alan öğrencilerin Turizm Rehberliği Bölümü Sınav programını takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.