Yeni Kazanan Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi

Fakültemiz 1. Sınıf öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi

2016-2017 Akademik Yılında eğitim almaya başlayacak olan 1. sınıf öğrencilerimizin yükseköğretim süreçlerine uyumunu sağlamak, bu süreci hızlandırmak, okulumuzla ilgili gerekli bilgileri aktararak yeni girdikleri ortama kısa sürede alışmalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon eğitimi verilecektir.

Aşağıda yer alan programda belirtilen tarih ve saatlerde tüm 1. sınıf öğrencilerinin oryantasyon eğitimine katılımları zorunludur.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Eğitimi Programı

26.09.2016 Pazartesi

Saat: 10.30

Yer: İİBF 303 No’lu Sınıf

Fakültemiz akademik ve idari personellerince

• Fakültemiz
  • Öğrenim süresi ve mezuniyet şartları
  • Akademik Takvim
  • Akademik Danışmanlık
  • Uzaktan Eğitim
  • Sınavlar
  • Ders Geçme Sistemi
  • Staj
  • Derslere Devam Zorunluluğu
  • Sağlık Raporu
  • Dilekçeler
  • Aksaray Üniversitesi Önlisans lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
  • Öğrenci Disiplin Yönetmeliği

konularında bilgiler verilecektir.

27.09.2016 Salı

Saat: 11.00

Yer: İİBF 303 No’lu Sınıf

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı uzman personelince Öğrenci Bilgi Sistemi konusunda bilgiler verilecektir.

03.10.2016 Pazartesi

Saat: 10.30

Yer:   Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personellerince öğrencilerimizin Kütüphane hizmetlerinden nasıl faydalanacakları konusunda  bilgiler verilecektir.

07.10.2016 Cuma

Saat:10.00

Yer: İİBF 303 No’lu Sınıf

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü uzmanlarınca Öğrenci Değişim Programları hakkında bilgiler verilecektir.

11.10.2016 Salı

Saat: 13.00

Yer: İİBF 303 No’lu Sınıf

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personellerince öğrencimize sunulan hizmet ve destekler, psikolojik danışmanlık ve Öğrenci Kulüpleri hakkında bilgiler verilecektir.