Akademik Genel Kurul Bahar Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi

Turizm Fakültesi Akademik Genel Kurulu, Dekan Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş başkanlığında tüm akademik personelin katılımıyla toplandı. 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemindeki gelişmelerin ele alındığı toplantıda, kurul gündemine ilişkin maddeler masaya yatırıldı.

Akademik Genel Kurulda konuşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başarıyla tamamlandığını belirtti. Bahar döneminin eğitim-öğretim ve akademik çalışmaların yanı sıra kültürel ve sportif etkinlikler yönünden de oldukça verimli geçtiğini belirten Bakırtaş, 2014-2015 bahar döneminde tüm bu etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Toplantıda, öğretim elemanı ve derslere yönelik öğrencilerden gelen geribildirimler değerlendirilirken, eğitim kalitesinin arttırılması için öğretim elemanlarının görüş ve önerilerine yer verildi.