2015-2016 Akademik Genel Kurulu Toplandı

Turizm Fakültesi Akademik Genel Kurulu, Dekan Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş başkanlığında toplandı. 2015-2016 Akademik Dönemindeki gelişmelerin ele alındığı toplantıda, kurul gündemine ilişkin maddeler görüşüldü.

Akademik Genel Kurulda konuşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başarıyla tamamlandığını belirtti. Bu döneminin eğitim-öğretim ve akademik çalışmaların yanı sıra bilimsel, sosyal ve kültürel yönden oldukça verimli geçtiğini belirten Bakırtaş, 2015-2016 bahar döneminde tüm bu etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Toplantıda, öğretim elemanı ve derslere yönelik öğrencilerden gelen geribildirimler değerlendirilirken, eğitim kalitesinin arttırılması için öğretim elemanlarının görüş ve önerilerine yer verildi.